Dekorativna kutija

Od davnih dana svadbeni običaj je da se mladencima za svadbu nešto daruje. Ranije su to bili pokloni u vidu nakita, nešto kasnije mladencima se darovalo nešto što bi im bilo od koristi u zajedničkom životu, a poslednjih godina sve je veći trend da se za svadbu poklanja novac. Često i sami mladenci naglase da žele novac kao svadbeni poklon. To je lakše i jednostavnije i za mladence i za goste.

Novac koji dobijete u kovertama treba negde odložiti pa je najelegantnije rešenje da za to postoji predviđeno mesto. Mi predlažemo dekorativnu kutiju za koverte koja može stajati na mladenačkom stolu, pored dela koji ste odredili za fotografisanje ili na samom ulazu u restoran. Mladenačka kutija za koverte bi trebalo da bude vidljiva i upadljiva.

Dekoraciju mladenačke kutije možete osmisliti sami i preneti nam svoje ideje. Takođe, možete odabrati i kutiju iz naše postojeće ponude. Ona može biti uklopljena sa cvetićima za kićenje, kompletnom dekoracijom ili može ličiti na vašu mladenačku tortu, formom i ukrasima. Kasnije, dekorativnu kutiju za koverte možete koristiti kao ukras u kući u koji ćete odložiti i čuvati sitnice. Zbog toga je važno da ona izgleda luksuzno, elegantno i prati vaš stil.

Mladenačke kutije za koverte treba da budu određene veličine kako koverte ne bi ispadale iz nje. 

Pored dekorativne kutije za koverte u ponudi imamo i kavez za koverte. Dekorativni kavezi za koverte elegantnog su oblika, dostupni u svim bojama i savršeno će se uklopiti uz svaku dekoraciju.

Pogledajte i ostale ukrasne rekvizite iz naše ponude koji su vam nepohodni za vaš veliki dan.

Želite još slika?

Posetite našu Instagram stranicu
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Svadbeni-pokloni.jpg); } #cata_button_e897uquuu3.cata-button{ margin-top:30px; margin-bottom:30px;}#cata_button_e897uquuu3.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_e897uquuu3.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_81rxlaachx {background-color: #fff6f7; } #cata_button_wu5ksz52za.cata-button{}#cata_button_wu5ksz52za.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_wu5ksz52za.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}