Raskoš za najvažnije zvanice

Običaj kićenja svatova postoji od davnina. Svatove su uvek kitile mlade neudate devojke i za to su dobijale novac od zvanica.

Kako su kumovi i dever najznačajniji gosti na svadbi običaj nalaže da, pored mladoženje, oni imaju posebno raskošno kićenje. Ovo kićenje mora da bude upadljivo kako bi se i na prvi pogled izdvojili od ostalih zvanica.

Kumove, mladoženju i devera uvek kiti mlada. Ranije su to bivali veliki, raskošni cvetovi koji su devojke posebno pripremale.

Kao i većina, i taj običaj se zadržao i dan danas. Tako su i naši cvetići za kumove drugačiji. Oni mogu biti uklopljenji u celokupnu tematiku venčanja samo malo veći i raskošniji, a opet se mogu sasvim razlikovati i biti izradjeni od prirodnog cveća.

Cvet za mladoženju bi trebalo da se uklapa sa mladinim bidermajerom. Ono može biti isto kao i ostali cvetići za kićenje samo veće.

Narukvica za kumu može biti uklopljena u tematiku i boju venčanice ili pak kumine odeće, a opet može biti ista kao narukvice za ostale goste samo nešto raskošnija.

U našoj ponudi, takođe, možete pronaći i kićenje za posebne goste u vidu bedža ili medaljona. Narukvice sa natpisima uklopiće se kao savršen komad nakita uz odabrane odevne kombinacije a reveri će biti ukrašeni na taj način da svi gosti znaju kome su kakve uloge dodeljene na vašem venčanju.

Kako je kićenje za kumove i posebne goste uvek nešto veće izradjujemo ga od čvršćih materijala. Kačenje cvetića za kićenje kumova i mladenaca može biti špenadlama, zihernadlama ili malim drvenim štipaljkama.

Želite još slika?

Posetite našu Instagram stranicu
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/10/kicenje-za-kumove.jpg); } #cata_button_6nxgxhpd0x.cata-button{ margin-top:50px; margin-bottom:60px;}#cata_button_6nxgxhpd0x.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_6nxgxhpd0x.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_sszao9kpn1 {background-color: #fff6f7; } #cata_button_00fpoqr3r9.cata-button{}#cata_button_00fpoqr3r9.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_00fpoqr3r9.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}