Galerija Kićenje za kumove i posebne goste

Kao što smo rekli običaj kićenja svatova održao se od davnina. Cvetiće za kićenje svatova obavljaju mlade, neudate devojke. Kako su kumovi i dever najznačajniji gosti na svadbi od davnina pored mladoženje oni imaju posebno kićenje za svadbu. Ovo kićenje za kumove i posebne goste mora da bude zaista posebno.

Kumove, mladoženju i devera kiti mlada. Ranije su to uvek bivali veliki, raskošni cvetovi koji su devojke posebno spremale.

Kao i većina i taj običaj se zadržao i danas. Tako su cvetići za kumove drugačiji. Cvetići za kićenje kumova mogu biti uklopljenji u celokupnu tematiku venčanja, samo malo veći i raskošniji, a opet se mogu sasvim razlikovati i biti izradjeni od prirodnog cveća.

❤️Cvet za mladoženju❤️ bi trebalo da se uklapa sa mladinim bidermajerom ili da bude sasvim drugačiji od ostalih. Kićenje za mladoženju može biti isti kao i ostali cvetići za kićenje samo malo veći.

Narukvica za kumu može biti uklopljena u tematiku i boje venčanice ili pak kumine odeće, a opet mogu biti iste kao sve ostale samo nešto raskošnije.

U našoj ponudi možete pronaći i kićenje za posebne goste u vidu bedža ili u vidu medaljona. Narukvice sa natpisima uklopiće se kao savršen komad nakita uz Vaše odevne kombinacije. A reveri će biti ukrašeni na taj način da svi gosti znaju kome su kakve uloge dodeljene na venčannju.

Kako je kićenje za kumove i posebne goste uvek nešto veće izradjujemo ga od čvršćih materijala. Kačenje cvetića za kićenje kumova i mladenaca može biti spenadlama, zihenadlama i malim drvenim štipaljkama.

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
#cata_button_5di5lny61o.cata-button{}#cata_button_5di5lny61o.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_5di5lny61o.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_i1cmvhb3n9 {background-color: #fff6f7; } #cata_button_bbzbz58zcy.cata-button{}#cata_button_bbzbz58zcy.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_bbzbz58zcy.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}