Ponuda Jastuče za burme

Burme širom sveta predstavljaju izraz ljubavi. Veruje se da je najstariji pomen o razmeni burmi tokom venčanja potiče pre oko 4800 godina. Krug je simbol ljubavi bez početka i kraja, rupa u sredini takođe je imala značenje. Nije samo smatrana prostorom već i kapijom koja void do stvari i događaja. Dati burmi znači zakleti se na večnu ljubav.

Jastučići za burme su kao i narukvice za kićenje u našu kulturu došli po uzoru na zapad. Potiču od običaja gde dečak mladnecima donosi burme na jastučetu za burme kako bi ljubav i vernost koju simbolizuju bila istaknuta u prvi plan.

Nežno i romantično jastuče za burme daje posebnu eleganciju samom venčanju. Ukoliko želite da svaki detalj bude savršen, sigurni smo da će jastučić za burme, uklopljeno sa celokupnom temom venčanja upotpuniti vašu ceremoniju uz ostale svadbene ukrase.

Jastuče za burme može biti uklopljeno sa cvetićima za kićenje, dekorisanim svećama za venčanje, čašama za šampanjac, korpicom za cvetiće za kićenje, a opet može biti sasvim drugačije i posebno. Jastuče za prstenje izradjujemo od finih, pažljivo biranih materijala. Jastuk za burme možemo štampati ili opet izvesti inicijale ili imena mladenaca, kao i datum venčanja.

Jastuče za burme može biti četvorougaonog, okruglog ili srcolikog oblika.

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2019/02/dekoracija-svadbe.jpg); } #cata_button_q7yz9amixz.cata-button{}#cata_button_q7yz9amixz.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_q7yz9amixz.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_9lpi31yohk {background-color: #fff6f7; } #cata_button_5kqyxni71j.cata-button{}#cata_button_5kqyxni71j.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_5kqyxni71j.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}