Simbol večne ljubavi

Burme širom sveta predstavljaju izraz ljubavi. Veruje se da najstariji pomen o razmeni burmi tokom venčanja potiče od pre oko 4800 godina. Krug je simbol ljubavi bez početka i kraja, rupa u sredini takođe je imala značenje. Nije samo smatrana prostorom već i kapijom koja vodi do stvari i događaja. Dati burmu znači zakleti se na večnu ljubav.

Jastučići za burme su, kao i narukvice za kićenje, u našu kulturu došli sa zapada. Potiču od običaja gde dečak mladencima donosi burme na jastučetu kako bi ljubav i vernost koju simbolizuju bila istaknuta u prvi plan.

Nežno i romantično jastuče za burme daje posebnu eleganciju samom venčanju. Ukoliko želite da svaki detalj bude savršen, sigurni smo da će jastučić za burme, uklopljen sa celokupnom temom venčanja upotpuniti vašu ceremoniju uz ostale svadbene ukrase.

Jastuče za burme može biti uklopljeno sa cvetićima za kićenje, dekorisanim svećama za venčanje, čašama za šampanjac, korpicom za cvetiće za kićenje, a opet može biti sasvim drugačije i posebno.

Jastučiće izradjujemo ručno od finih, pažljivo biranih materijala. Na njega obično vezemo ili štampamo inicijale i datum venčanja mada može biti i nešto drugo po vašoj želji. 

Jastuče za burme može biti četvorougaonog, okruglog ili srcolikog oblika.

Želite još slika?

Posetite našu Instagram stranicu
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Jastuce-za-burme.jpg); } #cata_button_j5n6ee4eka.cata-button{ margin-top:30px; margin-bottom:30px;}#cata_button_j5n6ee4eka.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_j5n6ee4eka.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_ktc7yb5o7l {background-color: #fff6f7; } #cata_button_6mi5gcqcw7.cata-button{}#cata_button_6mi5gcqcw7.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_6mi5gcqcw7.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}