Ponuda Dekorativna kutija za koverte

Kutija za koverte je gotovo neizostavan detalj na venčanju. Od davnih dana svadbeni običaj je da se mladencima za svadbu nešto daruje. Ranije su to bili pokloni u vidu nakita, nešto kasnije mladencima se darovalo nešto što bi im bilo od koristi, a poslednjih godina sve je veći trend da se za svadbu poklanja novac. Neretko se dešava da mladenci i sami naglase da žele novac kao svadbeni poklon, što je lakše i jednostavnije i za mladence, i za goste.

Kako je Vaš poseban dan predviđen da u njemu uživate, mi smo tu da umesto Vas mislimo o svim detaljima. Novac koji dobijete u kovertama morate svakako negde odložiti  gde ne postoji način da se izgubi. Najbolje rešenje je dekorativna kutija za koverte. Kutija za koverte može stajati na mladenačkom stolu, pored dela koji ste odredili za fotografisanje ili na samom ulazu u restoran. Mladenačka kutija za koverte bi trebalo da bude vidljiva i upadljiva.

Dekoraciju mladenačke kutije možete osmisliti sami i preneti nam ideje; a možete odabrati i nešto iz već postojeće ponude. Takođe mladenačke kutije za koverte treba da budu određene veličine, kako koverte ne bi ispadale iz nje. Dekoracija kutije za koverte može biti uklopljena sa cvetićima za kićenje, kompletnom dekoracijom ili može ličiti na Vašu mladenačku tortu, formom i ukrasima. Kasnije, dekorativnu kutiju za koverte možete koristiti kao ukras u kući u koji ćete odložiti i čuvati sitnice. Zbog toga je važno da kutija za koverte izgleda luksuzno, elegantno i prati Vaš stil.

Pored dekorativne kutije za koverte u ponudi imamo i kavez za koverte. Dekorativni kavezi za koverte elegantnog su oblika, dostupni u svim bojama i savršeno će se uklopiti uz svaku dekoraciju. Pogledajte i ostale ukrasne rekvizite koji su Vam nepohodni za Vaš veliki dan – Šta mi sve treba za svadbu?

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2019/02/vencanje-dekoracije.jpg); } #cata_button_b0r0mw8el5.cata-button{}#cata_button_b0r0mw8el5.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_b0r0mw8el5.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_1rz3me8570 {background-color: #fff6f7; } #cata_button_lfvn7heh0y.cata-button{}#cata_button_lfvn7heh0y.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_lfvn7heh0y.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}