Imate pitanje? Kontaktirajte nas

Da li ste našli nešto što Vam se dopada ili možda imate na umu nešto da sada nevidjeno? Uspostavite kontakt sa nama! Cvetići za svadbu su tu da Vam ispune sve želje za vrlo povoljnu nadoknadu. Ako Vas interesuje nešto sa našeg sajta, zanima Vas koliko bi vremena trebalo da se uradi i koliko bi koštalo, pošaljite nam:

  • Datum Vašeg velikog dana
  • Sliku artikla ili naziv usluge koji Vas interesuje
  • Broj gostiju koji očekujete na svom venčanju

Tu smo za sva Vaša pitanja i pozive svakog dana od 09h-18h. Ako nas trebate nakon ili pre tog vremena možete nam pisati na Facebook ili Instagram, putem Viber-a ili WhatApp-a. Neko iz našeg tima će odgovoriti na Vašu poruku u najkraćem periodu. Uživajte u planiranju svog najlepšeg dana i neka uspomena na njega traje zauvek.

 

Mi smo tu da budemo samo mali deo Vaše sreće…

Možete nam i ovde postaviti pitanje. Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja obeležena * su obavezna.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #5CBDC6;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/revslider/home20-wedding-planing/home20-slider_1.jpg); }