Pronašli ste nešto što vam se dopada? Ili možda imate na umu nešto do sada nevidjeno? Kontaktirajte nas kako bi smo vam dali savet kao i našu ponudu.

Cena dekoracija za svadbu u mnogome zavisi od broja vaših zvanica, materijala i kombinacija stoga nismo u mogućnosti da unapred istaknemo koliko nešto košta. Svaka naša ponuda je tailor made za baš vaše venčanje, kao što je i vaše venčanje jedinstveno i ne liči ni na jedno drugo.

„Cvetići“ su tu da vam ispune sve želje, pomognu dugogodišnjim iskustvom u odabiru adekvatne dekoracije i to sve vrlo povoljno.

Ukoliko vas interesuje nešto iz naše bogate ponude, pošaljite nam mail sa sledećim podacima: 

  • Datum vašeg venčanja
  • Sliku artikla ili naziv usluge koja vas interesuje
  • Broj gostiju koji očekujete na svom venčanju

 

Takođe, tu smo za sva vaša pitanja i putem telefona svakog dana od 09-18h.

Nakon ili pre radnog vremena možete nam pisati na Viber, WhatsApp, Instagram ili Facebook a neko iz našeg tima će u najkraćem roku odgovoriti na vašu poruku.

 

Uživajte u planiranju svog najlepšeg dana i neka uspomena na njega traje zauvek. Mi smo tu da budemo samo mali deo vaše sreće.

Možete nam i ovde postaviti pitanje. Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja obeležena * su obavezna.

    .cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #5CBDC6;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Dekoracije-za-svadbu_kontakt.jpg); }