Poslednjih godina devojačko veče je postalo neizostavni deo svake priče o venčanju. Ono predstavlja odličan način da se okupe samo devojke i odu u zajednički provod. Simbolično, devojačko predsvadbeno veče predstavlja poslednje veče buduće mlade kao slobodne devojke. Praksa kaže da se na devojačko veče zovu kuma, drugarice, bliske rodjake i sestre.

Kao organizator devojačke večeri obično se izdvoji buduća kuma. Ona poziva ostale devojke, organizuje provod i sve detalje koji će ovo veče učiniti nezaboravnim. 

U našoj ponudi nalaze se najpopularniji rekviziti za ovo predivno žensko veče koji će  upotpuniti i vaš provod i vaše fotografije.

NEZAOBILAZNO

Rajfovi za devojačko veče

Ako ste mlada, kuma ili jedna od drugarica koja je zadužena za organizaciju dobrog provoda na devojačkoj večeri onda ste na pravom mestu! Zanimljivi i originalni detalji za devojačko veče je ono što vam je neophodno za dobar provod i malo šale za mladino poslednje veče pred udaju. Dajte svima do znanja da ste baš vi Bride team. Ukrasni i šaljivi rajfovi za devojačko veče upotpuniće, ne samo vaš provod, već i fotografije koje će zauvek ostati kao uspomena na nezaboravnu noć.

Rajfovi od cveća za devojačko veče mogu biti napravljeni u raznim kombinacijama:

  • svi isti, samo za mladu poseban
  • svi isti, samo za mladu i kumu poseban
  • cvetni rajfovi za sve, a za mladu veo
  • cvetni rajfovi za sve, a za mladu kruna
  • šta god vam padne na pamet!

Rajfovi za devojčako veče mogu biti izradjeni po vašoj želji, a možete odabrati i nešto iz već postojeće ponude. Pravili smo do sada mnogo različitih cvetnih rajfova, pogledajte neke od nama najlepših u galeriji ili izmislite nešto do sada neviđeno i pošaljite nam sliku!

Za još mnogo fotografija, posetite našu Facebook stranicu Cvetići za kićenje i dekoracija venčanja, kao i Instagram profil cveticizasvadbe i odaberite savršen detalj za devojačko veče.

PUN POGODAK

Bedževi za devojačko veče

Ono što će se savršeno uklopiti u svaki ambijent proslave devojačke večeri jesu svakako bedževi za devojačko veče. Bedževi mogu biti ispisani šaljivim ili drugim natpisima koji su značajni za vas kao prijateljice, sestre i buduće kume.

U našoj ponudi možete pronaći bedževe različitih dimenzija, boja kao i gotovih natpisa. Natpise takođe možete smisliti i sami i time poslati personalizovanu poruku svojim najvažnijim ženama. Bedževe za devojačko veče možemo dodatno ukrasiti po vašoj želji ukrasnim trakama, cirkonima ili peruškama.

Bedževi za devojačko veče sa natpisima

TRENDY

Ogrtač za mladu i kumu

Još jedan detalj koji će upotpuniti vaš dan je svakako ogrtač za mladu i kumu. Za sve mlade, kume i posebne žene iz ponude izdvajamo personalizovane ogrtače. Satenski Bride ogrtači sa natpisom dostupni su u više boja i stilova. Personalizovani ogrtači mogu biti i savršen poklon za vaše kume, deveruše, majke i naravno buduće mlade.

Ogrtač za mladu i kumu

ORIGINALNO

Lente za devojačko veče

Ako ste za proslavu devojačke večeri odabrali klub, kafanu, kafić ili restoran, za vašu drugaricu koja se udaje možete poručiti satensku lentu koju će ona nositi tokom čitave večeri. Lente za devojačko veče možete poručiti i za ostale pozvane devojke a one će tada biti izrađene u drugoj boji ili sa drugim natpisom.

Učinite sve da proslava devojačke večeri koju organizujete bude posebna noć kada se ne razmišlja ni o čemu već samo o dobrom provodu!

lente-za-devojacko-vece
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/10/Devojacko-vece.jpg); } #separator_drs .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #EEEEEE;} #cata_button_apxyvgib9k.cata-button{}#cata_button_apxyvgib9k.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_apxyvgib9k.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_g3x .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_whkvoyx33x.cata-button{}#cata_button_whkvoyx33x.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_whkvoyx33x.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_emk .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_vtuuvjf1ce.cata-button{}#cata_button_vtuuvjf1ce.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_vtuuvjf1ce.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_wgb .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_34rpyypt7m.cata-button{}#cata_button_34rpyypt7m.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_34rpyypt7m.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}