Poslednjih godina devojačko veče je postalo neizostavni deo svake priče o venčanju. Devojačko veče ustvari predstavlja odličan način da se okupe samo devojke i odu u zajednički provod. Simbolično, devojačko predsvadbeno veče predstavlja poslednje veče buduće mlade kao slobodne devojke. Praksa kaže da se na devojačko veče zovu kume, drugarice, bliske rodjake i sestre.

Kao organizator devojačke večeri obično se izdvoji buduća kuma. Ona poziva ostale, organizuje provod i detalje koji će ovo veče učiniti nezaboravnim. Interesantni detalji su sigurno ono što Vam je potrebno kako bi ovo veče učinili nezaboravnim. Nudimo Vam sjajne i zabavne rekvizite za devojačko veče koji će upotpuniti ovaj jedinstven događaj.

NEZAOBILAZNO Rajfovi za devojačko veče

Ako ste mlada, kuma ili jedna od drugarica koja je zadužena za organizaciju dobrog provoda na devojačkoj večeri onda su zanimljivi i originalni detalji svakako ono što vam je potrebno. Dajte svima do znanja da ste baš vi Bride team. Ukrasni i šaljivi rajfovi za devojačko veče upotpuniće ne samo vaš provod, već i fotografije koje će zauvek ostati kao uspomena na nezaboravnu noć.

Rajfovi od cveća za devojačko veče mogu biti napravljeni u raznim kombinacijama:

  • svi isti, samo za mladu poseban
  • svi isti, samo za mladu i kumu poseban
  • cvetni rajfovi za sve, a za mladu veo
  • cvetni rajfovi za sve, a za mladu kruna
  • šta god Vam padne na pamet!

Rajfovi za devojčako veče mogu biti izradjeni po Vašoj želji, a možete i odabrati nešto iz već postojeće ponude. Pravili smo do sada nebrojano mnogo različitih cvetnih rajfova, pogledajte neke od nama najlepših u galeriji ili izmislite nešto do sada neviđeno i pošaljite nam sliku!

Za sve slike, posetite našu facebook stranicu Cvetići za kićenje i dekoracija venčanja, kao i instagram profil cveticizasvadbe i odaberite savršen detalj za devojačko veče.

PUN POGODAK Bedževi za devojačko veče

Ono što će se savršeno uklopiti u svaki ambijent proslave devojačke večeri jesu svakako bedževi za devojačko veče. Bedževi mogu biti ispisani šaljivim ili drugim natpisima koji su značajni za Vas kao prijateljice, sestre i buduće kume. U našoj ponudi možete pronaći bedževe različitih dimenzija, boja, različite natpise. Bedževe za devojačko šaljivo veče ćemo dodatno ukrasiti po vašoj želji trakama, cirkonima, peruškama.

bedzevi-za-devojacko-vece

NOVO Ogrtač za mladu i kumu

Još jedan detalj koji će upotpuniti Vaš dan je svakako ogrtač za mladu i kumu. Za sve mlade, kume i posebne žene iz ponude izdvajamo personalizovane ogrtače. Satenski Bride ogrtači sa natpisom dostupni su u više boja i stilova. Personalizovani ogrtači mogu biti i savršen poklon za Vaše kume, deveruše, majke i naravno buduće mlade.

ogrtac-bride

ORIGINALNO Lente za devojačko veče

Ako ste se za proslavu devojačke večeri odlučili u nekom klubu, kafani, kafiću ili restoranu za Vašu mladu možete poručiti lentu, koju će ona nositi tokom čitave večeri. Lente za devojačko veče možete poručiti i za ostale prisutne, koje mogu biti izradjene u drugoj boji ili sa drugim natpisom. Učinite da proslava Vaše devojačke večeri bude posebna noć, kada ne razmišljate o pripremama za svadbu i kada su Vam korpe za kićenje ili svadbeni običaji na kraju pameti…

lente-za-devojacko-vece
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2019/02/devojacko-vece-organizacija.jpg); } #separator_ay9 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #EEEEEE;} #cata_button_boxlzme690.cata-button{}#cata_button_boxlzme690.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_boxlzme690.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_0wz .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_gz1jhyp9f3.cata-button{}#cata_button_gz1jhyp9f3.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_gz1jhyp9f3.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_23u .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_y98zgiasrt.cata-button{}#cata_button_y98zgiasrt.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_y98zgiasrt.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_4yh .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_acam9rlgrn.cata-button{}#cata_button_acam9rlgrn.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_acam9rlgrn.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}