Mladenački auto

Kod organizacije večanja postoji dosta detalja koji ne smeju biti zanemareni. Jedan od njih je i lepo okićen automobil u kome će se voziti mladenci. Ova dekoracija daće posebnu važnost automobilu iz koga će izaći mlada u predivnoj venčanici.

Kod kićenja auta za svadbu jako je važno voditi računa da dekoracija koju odaberete ne ometa vozača kao i da bude dobro pričvršćena kako tokom vožnje kako ne bi spala i tako ugrozila nekog od učesnika u saobraćaju.

Kićenje auta za mladence je posebna zabava i doprinosi svečanoj atmosferi. Za dekoraciju mladenačkog auta možete odabrati ukrase od prirodnog ili veštačkog cveća. Cvetni aranžmani mogu biti upotpunjeni trakama od tila, čipkom ili satenskim trakama, kao i mašnama za kićenje kola.

Mladenački automobil možemo okititi mi ili vam poslati odabrane ukrase koje ćete sami postaviti. U svakom slučaju lepo dekorisan mladenački auto izražava vaš stil, kreativnost i maštu.

Želite još slika?

Posetite našu Instagram stranicu
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Kicenje-auta-za-svadbu.jpg); } #cata_button_hx7r8ifjba.cata-button{ margin-top:30px; margin-bottom:60px;}#cata_button_hx7r8ifjba.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_hx7r8ifjba.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_fs89nllz7o {background-color: #fff6f7; } #cata_button_bgzeucvuks.cata-button{}#cata_button_bgzeucvuks.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_bgzeucvuks.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}