Ponuda Kićenje mladenačkog automobila

Kao što Vam je poznato organizacija venčanja zahteva dosta vremena, od krupnih detalja do sitnica. Tako u neke od sitnica spade i kićenje automobila u kom će se voziti mladenci. Pre nego što se odlučite za kićenje za automobil jako je važno voditi računa o tome da dekoracija za mladenački auto koju odaberete ne ometa vozača i da bude dobro pričvršćena kako tokom vožnje ne bi spala.

Kićenje auta za mladence je posebna zabava i dodaje svečanoj atmosferi. Za dekoraciju mladenačkog auta možete odabrati ukrase od prirodnog ili veštačkog cveća. Cvetni aranžmani svakako će biti upotpunjeni trakama od tila, čipkom ili satenskim trakama. Kićenje mladenačkog automobila možemo odraditi mi ili Vam možemo poslati ukrase po izboru koje ćete sami postaviti. U svakom slučaju lepo dekorisan mladenački auto izražava Vaš stil, kreativnost i maštu.

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/revslider/home-announcement/background_40.jpg); } #cata_callaction_h1836p4v2j {background-color: #fff6f7; } #cata_button_1idx9vxj1l.cata-button{}#cata_button_1idx9vxj1l.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_1idx9vxj1l.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}