Dekorativne korpe

Pored cvetića za svadbe, koji su gotovo neizostavni deo svakog venčanja, tu su i korpe za cvetiće.

Naše korpe za kićenje svatova su ručno izradjene i dostupne u više boja. Čista boja pruća uz detalje i kombinaciju sa samim cvetićima za kićenje može savršeno pristajati celokupnom ambijentu. Bele korpe za kićenje svatova savršeno će se uklopiti uz bilo koju boju dekoracije prostora. Korpe za svadbu mogu biti ukrašene u potpuno istom stilu kao i cvetići za kićenje, a opet mogu biti pufnaste, sa dosta slojeva, različitih materijala, precizno osmišljene i kreativne.

Ukoliko su cvetići za kićenje šareni, jednobojne korpe za kitnju su pravi izbor. To ne znači pod obavezno da su ovakve korpe jednostavne i obične. Ukoliko ste se umesto cvetića za kićenje odlučili za ruzmarin, korpa može biti ukrašena ruzmarinom, gipsofilom i drugim ukrasnim biljkama.

Pri izboru korpe za kićenje svatova jako je važno odrediti i veličinu kako bi svi cvetići za kićenje mogli lepo da stanu i kako novac ne bi ispadao iz korpe.

Želite još slika?

Posetite našu Instagram stranicu
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Korpe-za-kicenje-svatova-1.jpg); } #cata_button_j62x6abilw.cata-button{ margin-top:30px; margin-bottom:30px;}#cata_button_j62x6abilw.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_j62x6abilw.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_dw0y22v9tc {background-color: #fff6f7; } #cata_button_p1fg2xaqrv.cata-button{}#cata_button_p1fg2xaqrv.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_p1fg2xaqrv.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}