Galerija Narukvice za kićenje

Narukvice za kićenje u našu kulturu su se doselile krajem 20. veka  po uzoru na kulturu zapada. Od narukvica za maturske večeri, narukvica za devojačko veče do narukvica za kićenje svatova.

Za sve dame na vašem venčanju nudimo elegantane narukvice umesto klasičnih cvetića, mada i cvetići za svadbu mogu biti vrlo elegantni. Prelepo ukrašene, daju posebnu notu elegancije na rukama Vaših gošći. Bluze i haljine probušene špenadlama dolaskom narukvica za kićenje postaju prošlost.

Narukvice za goste izrađujemo od različitih materijala, a sve po Vašoj želji. Narukvice za svatove mogu biti uklopljene uz cvetiće za svadbu koje ste odabrali za muški deo zvanica, a mogu biti i skroz drugačije. Mogu biti kombinacija cvetića za svadbu, prelica, ukrasnih biljaka… Narukvice za svadbu izradjujemo od najfinijih materijala, vrhunskog kvaliteta. Narukvice za svatove mogu biti u različitim formama. Narukvice koje se vezuju satenskim ili organdin trakama, narukvice koje imaju lastič traku ili biserne narukvice za kićenje.

Za kume, mlade i posebne gošće u našoj ponudi možete pronaći posebne dekorativne narukvice uklopljene tako da izgledaju kao nakit. Možemo ih iskombinovati sa raznim privescima, kožnim narukvicama i medaljonima sa natpisom.

Narukvice, kao i sve cvetiće za kićenje, mogu biti izradjeni i po Vašim idejama. Sve narukvice za kićenje dostupne su u različitim bojama.

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
#cata_button_4fgcjhnymn.cata-button{}#cata_button_4fgcjhnymn.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_4fgcjhnymn.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3} #cata_callaction_gsf5erp745 {background-color: #fff6f7; } #cata_button_xy6a01uwhk.cata-button{}#cata_button_xy6a01uwhk.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_xy6a01uwhk.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}