Ostavite ih bez daha...

Dekoracija prostora je duša venčanja. Bez dekoracije, svadbena ceremonija nije kompletna. Upotpunite Vaš prostor balonima, cvetnim aranžmanima, svećama, bršljanom. U našoj ponudi možete pronaći neke od ideja za dekoraciju stolova ili sale, a mi smo svakako tu da uvažimo Vaše predloge i realizujemo Vaše ideje ili predloge Vaše porodice.

Dekoracija stolova za goste predstavlja jednu od najbitnijih stvari oko koje budući mladenci razmišljaju. Želite da stolovi budu što lepše ukrašeni i tako dopinesete svečanoj atmosferi, ali ne želite da potrošite celu uštedjevinu na to. Srećom, mi Vam nudimo najpovoljnije cvetne aranžmane koji će Vas oduševiti. Kreativnost i jedinstvenost kojom odišu naši cvetni aranžmani za stolove neće nikoga ostaviti ravnodušnim…

Dekoracija mladenačkog stola

Dekorakcija mladenačkog stola je jednostavno nezaobilazni deo svakog venčanja. Ono sto je najvažnije je to da vaš mladenački sto ne izgleda prazno i neuredno, ali isto tako da ne bude pretrpan detaljima. Kako bi se na poseban način istakli ukrasi za mladenački sto, tu smo da zajedničkim snagama nadjemo najbolje rešenje. Dekoracija prostora cvećem nam je omiljena aktivnost.

Sto za mladence ne mora biti isključivo dekorisan standardnim, kružnim buketima i jednostavnim ikebanama. Sveće, podmetači, dekorativne teglice i flaše, fenjeri, vaze na neobičan, a opet jednostavan način će biti pravi hit na vašem venčanju. Opet za sve one koji vole klasiku, tu smo da prostor Vaše svadbene proslave učinimo elegantnijim i romantičnijim. Cveće koje odaberete može se slagati sa kićenjem za goste ili biti nešto potpuno drugačije.

Pored luka od balona, koji savršeno može krasiti pozadinu mladenačkog stola, svetiljke i dekorativne lampice će na poseban način istači Vaš stil, a samom prostoru dati potpuno drugačiju sliku. Ukoliko imate neke ideje za dekoraciju svadbene sale, tu smo za sve predloge. Kontaktirajte nas putem vibera, facebook i instagram stranica.

Fontana za šampanjac

Slatka tradicija, koja potiče još iz perioda stare Grčke, kada su mladenci sekli svadbeni kolač koji je bio napravljen od meda i susama, zadržala se do današnjih dana. Danas se dosta pažnje posvećuje izboru svadbene torte. Da li će biti dvospratna, trospratna, da li će je krasiti figurice ili prirodno cveće, torte su prave igračke za decuSečenje svadbene torte i otvaranje boce šampanjca, zauzima poseban moment na proslavi venčanja. Ono što će svakako dati poseban utisak Vašem venčanju, učiniti Vaše svadbene snimke zabavnijim je definitivno šampanjac fontana tj. kupola za čaše.

Kupola za šampanjac visoka je 100cm, čini je središnja cev u kojoj se nalaze led lampe u boji i vodeni mehurići i kružne police za čaše i dekoraciju. Kružne police fontane za šampanjac su u suštini četiri sprata fontane različite širine, izradjeni tako da se šampanjac na poseban način sliva od prve čaše do poslednje. Fonatana za šampanjac ima kapacitet za 45-50 čaša, plus dve mladenačke čaše.

Ukoliko želite da Vaše svadbe, rođendani, proslave godišnjica izgledaju glamuroznije i drugačije, kupola za šamanjac je svakako nešto čime će dekoracija prostora biti upotpunjena. Kupolu za šampanjac ćemo ukrasiti voćnom dekoracijom ili cvećem, zrnima kafe ili slatkim mafinima.

Uz iznajmljivanje fontane za šampanjac na poklon dobijate čaše za mladence, dve boce šampanjca i dekoraciju fontane za šampanjac.

  • Više su slikali kupolu za šampanjac nego mene, LOL :))
  • PRESREĆNA! CVECE NA STOLOVIMA JE BILO PRELEPO!! BEZ REČI SAM! HVALA VAM DO NEBA!
  • Vrlo smo zadovoljni cvetnim aranžmanima. Sve preporuke za ove divne mlade ljude.
  • Kupola je nestvarna! Mi smo uzeli roze svetlo i bili prezadovoljni, topla preporuka svim mladencima!
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/revslider/home20-wedding-planing/home20-slider_2.jpg); } #cata_button_gkx9d02znk.cata-button{}#cata_button_gkx9d02znk.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_gkx9d02znk.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_9v6 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_59n .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;}