Ostavite ih bez daha

Dekoracija prostora je duša svakog venčanja. Bez dekoracije svadbena ceremonija nije kompletna.

Koji god prostor za svadbu da izaberete treba ga upotpuniti balonima, cvetnim aranžmanima, svećama, bršljanom ili već nekim drugim vama omiljenim materijalima. U našoj ponudi možete pronaći ideju za dekoraciju stolova kao i kompletne sale, a mi smo svakako tu da uvažimo vaše predloge i realizujemo vaše ideje.

Dekoracija stolova za goste predstavlja jednu od najbitnijih stvari oko koje budući mladenci razmišljaju. Želite da stolovi budu što lepše ukrašeni i tako dopinesete svečanoj atmosferi ali ne želite da potrošite celu uštedjevinu na to. Srećom, mi vam nudimo najpovoljnije cvetne aranžmane koji će oduševiti i vas i sve vaše goste. Kreativnost i jedinstvenost kojom odišu naši cvetni aranžmani za stolove neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Mladenački sto

Dekoracija mladenačkog stola je nezaobilazni deo svakog venčanja. Potrebno je veliko umeće i iskustvo da mladenački sto ne izgleda prazno i neuredno a da istovremeno ne bude prenatrpan detaljima. Kako bi se na poseban način istakli ukrasi za mladenački sto, tu smo da zajedničkim snagama nadjemo najbolje rešenje. Dekoracija prostora cvećem nam je omiljena aktivnost!

Sto za mladence ne mora biti isključivo dekorisan standardnim, kružnim buketima i jednostavnim ikebanama. Sveće, podmetači, dekorativne teglice i flaše, fenjeri, vaze, … na neobičan a opet jednostavan način biće pravi hit na vašem venčanju. Opet za sve one koji vole klasiku, tu smo da prostor vaše svadbene proslave učinimo elegantnijim i romantičnijim. Cveće koje odaberete može se slagati sa kićenjem za goste ili pak biti jedinstveno, samo za vaš sto.

Pored luka od balona, koji savršeno može krasiti pozadinu mladenačkog stola, svetiljke i dekorativne lampice će na poseban način istači vaš stil a samom prostoru dati potpuno drugačiju sliku. Ukoliko imate neke ideje za dekoraciju svadbene sale, tu smo za sve predloge. Kontaktirajte nas putem vibera, Facebook i Instagram stranica.

Fontana za šampanjac

Sečenje svadbene torte i otvaranje boce šampanjca zauzima poseban moment na proslavi venčanja. Slatka tradicija, koja potiče još iz perioda stare Grčke kada su mladenci sekli svadbeni kolač od meda i susama, zadržala se i do današnjih dana. Danas se dosta pažnje posvećuje izboru svadbene torte – da li će biti dvospratna, trospratna, da li će je krasiti figurice ili prirodno cveće, …  

Ono što će svakako dati poseban utisak vašem venčanju i učiniti vaše svadbene snimke zabavnijim je definitivno šampanjac fontana tj. kupola za čaše.

Kupola za šampanjac visoka je 100cm, čini je središnja cev u kojoj se nalaze led lampe u boji i vodeni mehurići i kružne police za čaše i dekoraciju. Kružne police fontane za šampanjac su u suštini četiri sprata fontane različite širine, izradjeni tako da se šampanjac na poseban način sliva od prve čaše do poslednje. Fonatana za šampanjac ima kapacitet za 45-50 čaša, plus dve mladenačke čaše.

Ukoliko želite da vaša svadba, rođendan ili proslava izgledaju glamuroznije i drugačije, kupola za šamanjac je svakako nešto čime će dekoracija prostora biti upotpunjena. Kupolu za šampanjac ćemo ukrasiti voćnom dekoracijom ili cvećem, zrnima kafe ili slatkim mafinima.

Uz iznajmljivanje fontane za šampanjac na poklon dobijate čaše za mladence, dve boce šampanjca i dekoraciju fontane za šampanjac.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Dekoracija-sale-za-svadbu.jpg); } #cata_button_cssxmjraux.cata-button{ margin-top:60px; margin-bottom:60px;}#cata_button_cssxmjraux.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_cssxmjraux.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_button_w0soddvkwz.cata-button{ margin-top:60px; margin-bottom:60px;}#cata_button_w0soddvkwz.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_w0soddvkwz.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}