Kićenje svatova

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći širok izbor cvetića za kićenje svatova. Ponosimo se raznovrsnom ponudom ručno izrađenih cvetova za dekoraciju revera i haljina vaših gostiju na venčanju. Razumemo da je vaš dan venčanja jedan od najposebnijih i najnežnijih dana u životu, te se trudimo da ga učinimo što lepšim i jedinstvenijim uz naše izvrsne cvetne aranžmane.
Naš iskusni tim može da kreira bilo koji stil cvetića koji želite. Možemo da prilagodimo naše postojeće modele da se uklope sa vašom temom venčanja, šemom boja ili vašim ličnim stilom, ili možemo da kreiramo potpuno nove modele koji su prilagođeni upravo vašoj viziji tog dana. Naši cvetići za kićenje svatova su pažljivo izrađeni od visokokvalitetnih materijala poput svile, satena i organdina, kako bi izgledali izvanredno i trajali tokom celog dana venčanja.
Takođe, možemo da kreiramo cvetiće koji prate stil bidermajera mlade ili da se uklope sa njenom venčanicom i ostalim dekoracijama. Možemo da uključimo različite kombinacije traka, čipki, perlica i drugih ukrasa kako bismo stvorili jedinstven i personalizovan izgled.

Naši cvetovi se lako mogu pričvrstiti na bilo koju površinu koristeći različite metode poput špenadle, zihernadle, samolepljive trake, igle ili malih drvenih štipaljki. Takođe nudimo cvetiće za svadbu napravljene od prirodnih cvetova ili kombinovane sa ruzmarinom, u zavisnosti od vaše želje.

 

Cveće je odavno tradicionalni ukras na venčanjima i ima poseban značaj. U mnogim kulturama cveće simbolizuje nov početak, ljubav i čistotu, što ga čini prikladnim ukrasom za venčanje. Osim toga, cveće može dodati lepotu, boju i miris venčanju, stvarajući romantičnu i radosnu atmosferu.
Istorija korišćenja cveća na venčanjima datira vekovima unazad, pri čemu različito cveće nosi različita značenja i simboliku u raznim kulturama. Na primer, u viktorijansko doba, jezik cveća bio je popularan način za izražavanje emocija i prenošenje poruka, pri čemu svako cveće ima svoje simbolično značenje. Danas, parovi često biraju cveće koja nose lični značaj ili koja se uklapaju u njihovu temu i paletu boja venčanja.
Iako nije nužno važno da svaki gost na venčanju nosi kićenje, cveće ima poseban značaj u tradicijama venčanja i može dodati lepotu i značenje ceremoniji i svadbi.

Cvetići se pažljivo pakuju u kutije kako bi stigli na vašu adresu u besprekornom stanju. Nudimo opcije isporuke brzom poštom ili lično preuzimanje, u zavisnosti od vaše lokacije i rasporeda.
Naše cvetne dekoracije mogu dodati dodir elegancije i sofisticiranosti vašem danu venčanja. Posvećujemo veliku pažnju dizajniranju i stvaranju naših cvetića kako bismo osigurali da ispunjavaju, čak i prevazilaze vaša očekivanja. Posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih proizvoda i izuzetne usluge kupcima, i radujemo se saradnji sa vama kako bismo stvorili savršene cvetne dekoracije za vaš dan venčanja.

Želite još slika?

Posetite našu Instagram stranicu
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Cvetici-za-kicenje_1.jpg); } #cata_button_74suo92xou.cata-button{ margin-top:50px; margin-bottom:50px;}#cata_button_74suo92xou.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_74suo92xou.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_94fyof0utl {background-color: #fff6f7; } #cata_button_m8dywzm2xe.cata-button{}#cata_button_m8dywzm2xe.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_m8dywzm2xe.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}