Galerija Cvetići za kićenje

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći širok izbor cvetića za svadbu koji su izradjeni od različitih materijala, pažljivo dizajnirani i ručno izradjeni. Svi cvetići za kićenje svatova izradjuju se po Vašim željama. Pored velike ponude različitih modela cvetića za kićenje za Vas ćemo rado napraviti i nove modele, takođe, već osmišljene modele možemo prilagoditi vašim potrebama. Tako cvetići za svadbu mogu biti različitih boja, različitih kombinacija traka, čipki, perlica i ukrasa. Cvetići za svadbe mogu se potpuno uklopiti u celokupnu temu vašeg venčanja i pratiti stil Vaših venčanica i svadbenih ukrasa. Cvetići mogu biti prilagođeni i Vašem ličnom stilu ili bidermajeru.

Cvetići za kićenje svatova mogu biti izradjeni tako da ih kačite na rever špenadlom, samolepljivom trakom, zihernadlom ili malom drvenom štipaljkom. Cvetići za kićenje mogu biti izradjeni i od prirodnog cveća ili pak biti kombinovni sa ruzmarinom. Nakon izrade cvetiće za svadbe pakujemo u kutije i šaljemo na Vašu adresu brzom poštom  ili ukoliko želite ostavljamo mogućnosti i ličnog preuzimanja Vaših cvetića za kićenje svatova.

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
#cata_button_8imearwjmz.cata-button{}#cata_button_8imearwjmz.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_8imearwjmz.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_igxqvmbbxl {background-color: #fff6f7; } #cata_button_n9w9l0xpx0.cata-button{}#cata_button_n9w9l0xpx0.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_n9w9l0xpx0.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}