Bride team

Jedan od najtraženijih proizvoda iz naše bogate ponude rekvizita za venčanje je definitivno satenski ogrtač za mladu i kumu. Sigurno ste primetili sve prisutnije slike sa devojačkih večeri širom sveta na kojima je mlada obučena u Bride bade-mantil. Ovaj sjajan satenski ogrtač za buduću mladu može poslužiti pri pripremama za izlazak, kao toaleta u kućnoj varijanti i kao sjajan rekvizit jutro uoči venčanja kada se priprema, šminka, itd.

Za sve mlade, kume i posebne žene iz vašeg okruženja pravimo personalizovane satenske ogrtače. Ogrtači su dostupni u više boja i stilova. Oni mogu biti i savršen poklon za vaše kumu, deveruše, majku i naravno buduću mladu.

Učinite svaki segment priprema za svadbu zanimljivim i unikatnim. Pored toga što ćete se osećati kao filmska zvezda, sa ovim bade mantilom imaćete i neverovatne slike za Instagram!

Želite još slika?

Posetite našu Instagram stranicu
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/2021/11/Ogrtac-za-mladu-i-kumu-5.jpg); } #cata_button_h91bszddox.cata-button{ margin-top:30px; margin-bottom:30px;}#cata_button_h91bszddox.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_h91bszddox.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_callaction_axks3gj0lq {background-color: #fff6f7; } #cata_button_frnox2zqw0.cata-button{}#cata_button_frnox2zqw0.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_frnox2zqw0.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}