Ponuda Ogrtač za mladu i kumu

Još jedan detalj koji će upotpuniti Vaš dan je svakako ogrtač za mladu i kumu. Sigurno ste primetili trenutno sve prisutnije slike sa devojačkih večeri gde je mlada obučena u Bride bade-mantil. Ovaj sjajan satenski ogrtač za buduću mladu može poslužiti i pri pripremama za izlazak, kao toaleta u kućnoj varijanti i kao sjajan rekvizit jutro uoči venčanja kada se priprema, šminka, itd.

Za sve mlade, kume i posebne žene iz ponude izdvajamo personalizovane ogrtače. Satenski ogrtači sa natpisom dostupni su u više boja i stilova. Personalizovani ogrtači mogu biti i savršen poklon za Vaše kume, deveruše, majke i naravno buduće mlade. Učinite svaki segment priprema za svadbu zanimljivim i unikatnim. Sa ovim bade mantilom imaćete neverovatne slike za Instagram.

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://dekoracijezasvadbu.rs/wp-content/uploads/revslider/home-wedding-shop/background_32.jpg); } #cata_callaction_3haa6ynysi {background-color: #fff6f7; } #cata_button_179ocyvx5x.cata-button{}#cata_button_179ocyvx5x.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_179ocyvx5x.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}