Galerija Cvetići za revere

Pored tradicionalnog ruzmarina možete odabrati da mali cvetni buketi krase revere Vaših zvanica. Cvetići za kicenje u vidu revera posldnjih godina sve češće se koriste za kićenje muških zvanica. Cvetići za kićenje na reveru mogu biti vidljivi buketi kombinovani sa cvetom i ukrasnom biljkom, a mogu biti i sasvim mali i elegantni cvetići za kićenje.

Po Vašoj želji reveri za kićenje mogu biti različitih boja, uklopljeni uz venčanicu, enterijer restorana ili pak savim drugačiji. Svi reveri za svatove su ručno izradjeni od pažljivo biranih materijala.

Pored klasičnih revera kao cvetića za kićenje svatova u našoj ponudi možete pronaći i revere koji su izradjeni od juta trake. Juta traka savršeno će se uklopiti uz boho stil vašeg venčanja. Cvetići za kićenje od juta trake možetemo kombinovati sa drvenim srcima, peruškama i sitnim cvetićima za svadbu.

Po vašoj želji reveri za svadbu mogu biti izradjeni i od satenskih ili organdin traka.

Reveri za kićenje gostiju za svadbu možete kačiti samolepljivim trakama, špenadlama…

Želite još slika?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOK-U!
#cata_button_heyura021m.cata-button{}#cata_button_heyura021m.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_heyura021m.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3} #cata_callaction_lvz549w7jg {background-color: #fff6f7; } #cata_button_f1v6wijp12.cata-button{}#cata_button_f1v6wijp12.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#282828}#cata_button_f1v6wijp12.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e6b1b3}